A kerti lámpa fénye sok mindent megmutat

A kerti lámpa fénye sok mindent megmutat

Amikor egy szépen kialakított udvar vesz minket körül, az igazán kedvezően képes hatni az érzelmeinkre és a hangulatunkra. A zöld növényzet és az illatozó virágok nagyon kellemes hatást fejtenek ki, amelyet csak növelni tudunk a kerti lámpa jó elhelyezésével. Az élet és a pezsgés az éjszaka folyamán sem áll meg, és nagyon sok élőlény ilyenkor kezd aktív lenni.

Amennyiben szeretnénk részesei lenni ennek a világnak akár egy kis ideig is, ameddig éppen kiülünk pihenni, akkor olyan kerti lámpa kiválasztása mellett döntsünk, amelyik eléggé nagy teret világít be, hogy mindent jól láthassunk. Nem kell attól tartani, hogy az állatok elriadnak, mert sokukat kimondottan vonz a kellemes fény. A lepkék körberepülik, aminek hatására megjelennek a cikázó denevérek, a földszinten pedig a varangyos békák fognak lakomázni.

A kerti lámpa még egy sündisznó családot is könnyedén odavonzhat, ami kifejezetten hasznos lehet, mert megeszik a kártevő csigákat, és elriasztják a rágcsálókat. Ne maradjunk ki az élet ezen csodáiból, és legalább pár órát szánjunk rá az időnkből, mert megéri.

Author Image
admin