A KTM Cross kerékpár a magas teljesítmény jegyében készült

A KTM Cross kerékpár a magas teljesítmény jegyében készült

A gyakori bringa használat nagyon sok okra vezethető vissza. Vannak, akik sportoláshoz, mások alkalmi túrákhoz használják, de az sem ritka, hogy munkába vagy iskolába járnak a stramm modellekkel. Ha egy valóban univerzális kivitelben gondolkodunk, akkor a KTM Cross kerékpár kiválóan megfelel ezen elvárásoknak. Felépítést tekintve nagyon sportosak és könnyed tekerési lehetőséget nyújtanak.

A hegyi bringákhoz hasonlíthatóak leginkább, de kényelmi faktorukban felveszik a versenyt a túra típusokkal. Ennek megfelelően, a több 10 kilométeren keresztül való tekerés sem fog nehézséget okozni. A KTM Cross kerékpár kellően sportos geometriát vonultat fel annak érdekében, hogy a nehezebb terepviszonyok között megállja a helyét.

Ha az aszfaltról rátérünk vele egy föld- vagy kövesútra, akkor sem kell lepattannunk, hiszen jól megbirkózik a kihívásokkal. A KTM Cross kerékpár egyértelműen megtérülő befektetés. A bikelife.hu weboldalon bőséges kínálatból választatjuk ki a szemünknek is tetsző darabot, ami fantasztikus kalandokra visz el bennünket.

Author Image
seditor