A légi szállítmányozás gyors és hatékony

A légi szállítmányozás gyors és hatékony

Az európai fuvarozó cégek óriási sofőrhiányban szenvednek, az igények pedig egyre csak növekednek, évről évre több és több forgalmat kell lebonyolítani a közutakon, hogy az ellátottsági szint fenntartható lehessen minden egyes régióban. Nem csupán tehergépkocsikkal oldják meg a szállítást, hiszen a vízi és a vasúti mellett még légi szállítmányozás is hozzáférhető alternatíva.

Nyilván egyáltalán nem mindegy, hogy honnan, hova történik a szállítás, egy másik igen jelentős szempont pedig, a sebesség. A vízi közlekedés a legolcsóbb, viszont a leghosszadalmasabb eljárás is. Ellenben a légi szállítmányozás révén rendkívül gyorsan el lehet juttatni a legkülönfélébb árucikkeket is a világ egyik végéről a másikra.

Csak ezt a tempót meg is kell fizetni. Így ebben a tekintetben is a légi szállítmányozás számít a másik végletnek, mivel ez a legdrágább. Az Europa-Road Kft. maximálisan igyekszik eleget tenni az ügyfelei elvárásainak, ennek megfelelően bármilyen úton történő szállítást elvállal. Minden a megrendelő óhajain múlik.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin