A Makita akkus fűkasza könnyebbé teszi a gyep karbantartását

A Makita akkus fűkasza könnyebbé teszi a gyep karbantartását

A házkörüli rendszeres karbantartási munkálatok elvégzése igen megterhelő tud lenni abban az esetben, ha nincsenek meg a munkavégzést gyorsabbá és könnyebbé tevő eszközök.

A Makita akkus fűkasza igen hasznos berendezés. A bevetésével a pázsit és a kert rendben tartása szinte gyerekjáték. A régi típusú, hasonló funkciójú gépekkel szemben, ennek a modellnek az előnye, hogy nem szükséges csatlakoztatni az elektromos hálózathoz, tehát nem kell bajlódni a hosszabbítóval és a kábelekkel, hanem elég csak az akkumulátort megfelelő töltöttségi szinten tartani.

A kábelmenetes kialakításnak köszönhetően, szabadon lehet vele mozogni és a hétvégi házaknál is használható. A Makita akkus fűkasza igen halkan működik, tehát a munkavégzés során sem a szomszédok, sem pedig maga a munkavégző nem kell tűrje a hangos motorzajt.

A Makita akkus fűkasza többféle kivitelben és teljesítményi szintben található meg napjaink kereskedelmi kínálatában. Kisebb területek esetén, magától értetődően a legegyszerűbb modell is optimális eredményt tud produkálni.

Author Image
admin