A pontosság megtestesítője a Seiko óra

A pontosság megtestesítője a Seiko óra

Az egyik legismertebb japán márkát 1881-ben alapították. A megalapítás első napjaitól kezdve, a Seiko óra mottója az „egy lépéssel a többiek előtt” volt. 2014-ben különféle kollekciók keretében több mint 20 új terméket bocsátottak a nagyközönség rendelkezésre.

A márka a fő hangsúlyt a XX. század 60–70-es éveinek „vintage” modelljeinek újjáélesztésére helyezte. Természetesen a modern értelmezésben. A közelmúltban, körülbelül 20 évvel ezelőtt, a Seiko órák sokaknak a magas árak miatt nem voltak elérhetőek. Most, 20 évvel később azonban már megengedhetjük magunknak, hogy megvásároljunk egy ilyen karórát. Szó sincs arról, hogy most gazdagabbak lennénk. A helyzet az, hogy a vállalat árpolitikája került közelebb a vevőkhöz.

A vállalat időmérői a Citizen, az Orient, a Casio Edifice és számos svájci sorozat versenytársai, beleértve a népszerű Tissot vagy Longines márkát is. Az Astron GPS Solar, a Prospex és a Grand Seiko sorozatoknak köszönhetően, a Seiko órák még hosszú ideig a vásárlók kedvencei lesznek.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin