A ráépíthető mosdó igencsak praktikus

A ráépíthető mosdó igencsak praktikus

Egy fürdőszobában alapvetően a zuhanyzót vagy kádat és a mosdókagylót szokták szemügyre venni. Tulajdonképpen ezek a legalapvetőbb tartozékai ennek a helyiségnek. Manapság már mindkét dologra léteznek igen praktikus és modern megoldások. A ráépíthető mosdó tulajdonképpen ráültethető a szekrényre vagy a pultra.

A lényege tehát az, hogy nem a falra kell rögzíteni, így azt lehet mondani, hogy valamelyest biztonságosabb a falra szerelhető változatnál. A ráépíthető mosdónál ugyanis nem áll fenn annak a veszélye, hogy a gyermekek rácsimpaszkodnak vagy vehemensebben belekapaszkodnak.

A gepeszcentrum.hu webáruház kínálatában dizájnos kialakítású Marmy gyártmányok is szerepelnek, amelyek tökéletesek lehetnek bármelyik fürdőszobába. A márkás ráépíthető mosdó egy esetleges sérülés bekövetkeztekor jóval könnyebben javítható, hiszen a felületét egyszerűen újjá lehet varázsolni a speciális polírozási technikákkal. A megrendelés egyszerűen és gyorsan lebonyolítható, viszont a kiszállításra nagyjából 2 hetet is várnia kell a vevőnek.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin