A Samsung aktivitásmérő több funkcióval rendelkezik

A Samsung aktivitásmérő több funkcióval rendelkezik

A modern technológiának köszönhetően, ma már olyan készülékek állnak az emberek rendelkezésére, amelyek megkönnyíthetik a mindennapokat és sok információval szolgálhatnak. A Samsung aktivitásmérő bírja a tempót, ezért gyorsan megtudhatja azokat az adatokat, amelyekre szüksége van. Csak ránéz és máris szembesülhet a fitnesz adataival.

A Full Color Amoled képernyőjének hála, nem kell a szemeit megerőltetnie, hiszen minden nagyfelbontásban olvasható. A Samsung aktivitásmérő rendkívül könnyű, ebből kifolyólag alig lehet észrevenni, hogy a csuklóján van. Ez a dolog nem véletlen, hiszen gyors, valamint fürge mozgásra lett kialakítva. Az edzések során egyáltalán nem fogja Önt hátráltani.

A termék strapabíró jellege megkérdőjelezhetetlen. A por vagy az eső nem tesz benne kárt és még a vízállóság is jellemzi. Mindig méri a pulzust és ha pihenés közben valamiért megemelkedne, azonnal értesíti. A Samsung aktivitásmérő egyszerre akár 6 tevékenységet is képes nyomon követni, ezért Önnek kizárólag csak az edzéssel kell törődnie.

Author Image
seditor