A sarokkanapé mindenhová passzol

A sarokkanapé mindenhová passzol

Sokunkkal előfordult már, hogy beléptünk egy kisebb szobába és csak ámultunk azon, hogy a kicsi mérete ellenére mennyire ízlésesen van berendezve, nem kelt zsúfolt hatást és mégis minden megtalálható benne. Ha egy nappaliról van szó, akkor általában a sarokkanapé elengedhetetlen részét képezi, köszönhetően annak a tulajdonságának, hogy rendkívül jól illik mindenhová.

Ennek pedig az oka, hogy nagyon jól alakítható és még a viszonylag fixe kialakítású modellek is egy-egy csavarral felszerelkezve jönnek ki a gyártósorról. 1-2 plusz elemmel megtoldva egy nagyobb társaság befogadására képes sarokkanapét kapunk, viszont, ha ezeket nem tesszük hozzá, akkor egy otthonosan kényelmes ülőalkalmatosság lesz a végeredmény.

Nem beszélve arról, hogy a legtöbb ilyen darab kinyitható, ezzel a funkcióval pedig ággyá alakítható, esetleg még ágyneműtartóval is rendelkezik némelyik darab. Ezért számít sztárterméknek a sarokkanapé, mind funkciójában, mind méretében és kialakításában, mind pedig stílusában sokat nyújt.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin