A sport karóra, mint stílusos kiegészítő

A sport karóra, mint stílusos kiegészítő

Nem mindenkihez illenek az elegáns ékszerek. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy aki nem a kifinomult stílust kedveli, képviseli, az ne vehetne fel kiegészítőket. Hiszen egy menő sport karóra is megteremtheti azt az összhangot és harmóniát, amit mások esetében egy arany karkötő vagy nyaklánc.

Minden az összképen múlik. Ha valaki sportosan öltözködik, akkor természetes, hogy egy csillogó fülbevaló furán hatna rajta, de a sport karóra pontosan olyan egységet teremt, amit elvárunk egy átgondolt outfit esetén. Éppen ezért, mindenki meg kell találja a saját stílusát és annak megfelelően kell kiválassza a kiegészítőket is.

Nem érdemes azt figyelni, hogy most éppen a strasszos karperec a divat, ha az adott személyhez egyáltalán nem passzol az ilyesmi. Amennyiben a sport karóra áll közel a szívéhez, akkor az abban rejlő lehetőségeket kell kiaknázni. Egyébként is a sport karóra már megannyi változatban kapható, így gond nélkül megállja a helyét a kiegészítők világában. Akár minden szettjéhez választhat egy-egy modellt.

Author Image
admin