A terhesgondozáshoz szükséges kötelező vizsgálatok

A terhesgondozáshoz szükséges kötelező vizsgálatok

A terhesség egy csodálatos állapot és időszak minden nő életében. Ezért érdemes az áldott állapot alatti vizsgálatokat a Duna Medical Center magasan képzett szakembereire bízni. Együttműködésünk célja az anya egészségének megőrzése és egy egészséges gyermek születése. Ezen felül, intézményünk orvosai segítenek Önnek megtervezni a várandósság során szükséges teendőket és felkészítik a kis csoda fogadására. A terhesség alatt számos vizsgálat szükséges ahhoz, hogy ellenőrizhessék az anya és a magzat egészségét: szerencsére mindet megtalálhatja a dunamedicalcenter.org linkre kattintva.

Természetesen ez az állapot nemcsak Önt változtatja meg, hanem a szokásos napi ütemtervét, a teste működését és sok esetben az érzelmeit is, mivel egy új élet növekszik a szíve alatt. A terhes nő állapotának ellenőrzése feltétlenül szükséges, még akkor is, ha a terhesség önmagában szövődmények nélkül megy végbe. A gondozás egyéni megközelítést igényel, mivel az orvosok nemcsak a leendő anya, hanem a csecsemő állapotát is megfigyelik.

A megfigyelési program a nemzetközi szabványokkal összhangban, a magyar egészségügyi minisztérium követelményeinek figyelembevételével került kifejlesztésre. A Duna Medical Center terhesgondozási programja az anya és a születendő gyermek egészségének átfogó monitorozása egy magasan képzett szülész-nőgyógyász által, más szakterületeken dolgozó specialistákkal szoros együttműködésben, modern diagnosztikai módszerek révén történik.

A terhesgondozási programunk által biztosított vizsgálatok és konzultációk olyan objektív információkat szolgáltatnak az anya és a magzat egészségi állapotáról, ami a várandósság helyes lefolyásának felméréséhez szükséges. Bonyolult terhesség esetén az intézményünk érdemi segítséget nyújt, figyelembe véve a minden lehetséges kockázatot. Az Ön személyes szülész-nőgyógyásza, figyelembe véve az egyéni jellemzőket és egészségi állapotot, ellátja Önt az összes szükséges tanáccsal. Ezen kívül telefonos konzultációt is kérhet a kezelő- vagy az ügyeletes orvostól, a program teljes időtartama alatt.

Author Image
admin