A Xiaomi telefonok eladásai az egekben

A Xiaomi telefonok eladásai az egekben

A kínai telefonok kitűnő lehetőséget jelentenek azoknak a felhasználóknak, akik nem szeretnének több százezret költeni egy mobilra. A Xiaomi telefonok jelenleg ugyanazt a vonalat képviselik, amit egy időben a Huawei.

Futott is a szekér mindaddig, amíg Amerika kormánya be nem vezette a különféle korlátozásokat. Emiatt sajnos sokat zuhant a Huawei népszerűsége. A helyét viszont átvették a Xiaomi telefonok, amelyeknek az eladása alaposan szárnyra kapott.

A kávamentes kijelzők sokak szívét rabul ejtették. A RedMi 10 Pro előlapi kamerája nem a képernyőbe építve éktelenkedik, hanem elegánsan előbújik a telefonból.

Az újlenyomat olvasót is sikerült beépíteniük a képernyő alá, ami ismét egy látványos és trükkös megoldásnak számít a Xiaomi telefonok tervezőitől. Ezen kívül, a különleges dizájn is lenyűgöző látványt nyújt. Arról nem is beszélve, hogy csúcshardvert kapunk egy középkategóriás telefon áráért cserébe. Manapság már alapnak számít a Xiaomi telefonokban a 4000 mAh akku, ami nagyszerű üzemidővel ruházza fel a készüléket.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin