Aranyos Bogyó és Babóca játékok a legkisebbeknek

Aranyos Bogyó és Babóca játékok a legkisebbeknek

Melyik magyar szülő és gyermek ne ismerné a Bogyó és Babóca rajzfilmsorozatot? Természetesen mindegyik, ugyanakkor külföldön is roppant népszerűségnek örvend. A Bogyó és Babóca játékok szintén igen keresettek itthon és a határainkon túl is. Ez egyáltalán nem lep meg senkit, hiszen, ha valaki csak egyetlen részt is látott a sorozatból, azonnal a főszereplő és a többi erdei lakó rajongójává vált.

A történetek aranyosak és tanulságosak, a karakterek bájosak, de még a zenei aláfestés és a narráció is zseniális. A Bogyó és Babóca játékok pontosan azt a kedves hangulatot próbálják visszaadni, amit maga a rajzfilm. Az okosjatek.hu többféle termék között lehet választani, amelyekkel a kicsik újra átélhetik a kalandokat és közben játszva tanulnak is.

színező és puzzle mellett, társasok, memóriajátékok és mesekockák is vannak. A Bogyó és Babóca játékok ideálisak a legkisebbeknek, hiszen nem bonyolultak, szórakoztatóak és készségfejlesztőek egyaránt. Kapcsolódjon be Ön is a játékba és idézzék fel együtt az erdei történeteket!

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin