Az izgalmas és érdekes Lisszabon látnivalók

Az izgalmas és érdekes Lisszabon látnivalók

Portugália egész évben izgalmas programokkal várja a turistákat, ezért ha úgy dönt, hogy szeretne felfedezni egy új országot, kultúrát, akkor ide bármikor ellátogathat. A fővárosa, Lisszabon látnivalók terén is igen gazdag, így ha szívesen fedezne fel történelmi épületeket, várakat, kastélyokat, tornyokat és egyéb olyan helyszíneket, amelyek a régmúlt emlékeit hordozzák magukban, akkor itt ebben is része lehet.

Ugyanakkor meglátogathatja Európa legnagyobb fedett akváriumát is, ahol megismerkedhet például a Csendes-óceán és az Antarktisz élővilágával is. Ide elsősorban párok és kisgyermekes családok szoktak ellátogatni, de egyedül is garantáltan páratlan élményben lehet része.

Ha pedig egyszerre minél többől szeretne ízelítőt a Lisszabon látnivalók közül, akkor felszállhat a 28-as villamosra és végigjárhatja az egész várost, érintve a legfontosabb nevezetességeket. Ez első napos programnak is jó lehet, mert kipihenheti a hosszú út fáradalmait, közben eldöntheti, hogy mely Lisszabon látnivalók érdemelnek külön figyelmet majd a következőkben.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin