Babasampon kicsiknek és nagyobbaknak

Babasampon kicsiknek és nagyobbaknak

A helyesen megválasztott, kizárólag bio kozmetikumok használata nemcsak a csecsemők napi rutinjához tartozik. Tény, hogy 2 éves korra már sokat erősödik a kicsik immunrendszere, azonban az értékes hatóanyagú babasampon a következő években sem maradhat el. Még a felnőttek bőre is gyakran érzékenyen reagál a kozmetikumokra, sokszor kiütésekkel, pörsenésekkel jelez.

A kisgyermekekre ez fokozottan érvényes, hiszen a szervezetük még nincs teljesen felkészülve a környezeti hatásokra, vegyszerekre. A természetes alapú babasampon ideális pH értéket biztosít a kicsik bőrének, mivel vegán, színezéket sem tartalmaz és illatmentes. A HerbArting algás krémtusfürdője tökéletesen ápolja az érzékeny bababőrt, sőt, samponként is kiválóan alkalmas.

A csecsemőknek a koszmó ellen is kitűnő a kamillás, finom mandulaolajos termék válik be a legjobban, amit az ekcémás bőrűek is használhatnak napi rendszerességgel. Legyen szó újszülött babák vagy örökmozgó totyogók fürdetőjéről, a herbarting.hu webshopban kiemelt helyet kapnak az organikus samponok.

Author Image
seditor