Bébi fülbevaló erős zárszerkezettel

A keresztelőre nagyon szép meglepetéssel illik menni. A legtöbb esetben a keresztszülők ékszerrel ajándékozzák meg az újszülöttet. Ha a pici kislány, akkor a leggyakoribb szuvenír a bébi fülbevaló, amit hosszú évekig viselni fog majd.

Lényeges, hogy magas minőségű aranyból készüljön ez a darab, semmiképpen ne tartalmazzon kobaltot, nikkelt vagy krómot, hogy a használatával ki lehessen zárni az esetleges fémallergiát.

Érdemes kihangsúlyozni azt is, hogy a bébi fülbevaló mérete megfelelően apró legyen ahhoz, hogy a kicsi idővel ne tudja kikapni a füléből. Ajánlott arra is figyelni, hogy a kiválasztott csecsebecse zárszerkezete nehezen kezelhető legyen, mert így elkerülhető, hogy amikor nagyobb lesz a kislány, például egy pulóver felhúzása alkalmával kirántsa az ékszert a füléből.

Az aranyshop.hu webáruház termékpalettáján megtalálható bedugós, francia kapcsos, valamint karika formájú bébi fülbevaló, ezáltal könnyen ki lehet választani azt a modellt, amelyik leginkább illik a csöppség fülcimpájához.

Author Image
admin