Desigual táska, a különleges kiegészítő

Desigual táska, a különleges kiegészítő

Ha van olyan divatmárka, aminek a hajtóereje a művészet és a kreativitás, az valószínűleg a Desigual. A Desigual táska és ruha mindegyikén valódi történetek jelennek meg, érzések, benyomások, pillanatképek. Nem lehet elmenni mellettük anélkül, hogy legalább egy alaposabb pillantást ne vessünk rájuk.

A márka tipikus táskái tobzódnak a színekben és a formákban, de kaphatóak visszafogottabb, letisztultabb modellek is, amelyek azért mindig rejtenek magukban némi mintát, különleges szabást vagy rafinált zsebeket. A Desigual táska nem azoknak való, akik szeretnének elrejtőzni a tömegben, hanem mindenkinek, aki a különleges, kifinomult stílussal szeretnék felhívni magukra a figyelmet.

Azoknak ajánlott, akik szeretik a nyarat egész évben magukon érezni, ha másban nem, legalább színes virágok formájában. Az egyedi minták, geometrikus alakzatok kedvelőinek szintén szerelem lesz első látásra egy Desigual táska. A márka tervezői minden színt szeretnek, sok ezek közül pedig egyetlen modellen jelenik meg.

A formatervezés terén is jellemző a sokoldalúság a Desigual táska változatokra, hiszen a túlméretezett válltáskától kezdve, a csinos hátizsákon keresztül a formás kézitáskáig, minden szerepel a repertoárban. Bár említettük már, hogy a Desigual táska kifejezetten kedveli a színeket és a mintákat, fontos azt is megjegyezni, hogy mindez csak a jó ízlés határain belül történik, hiszen semmiből sincs több, mint amennyi kell. Ez a sokak által imádott, gyönyörű táskacsalád megtalálható a taskagaleria.hu webáruházban óriási kínálatban.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin