Dixit az egész családnak

Dixit az egész családnak

Szerencsére, az internet világában is szeretik még a gyerekek a hagyományos játékokat, főleg az olyanokat, amelyeket csapatban lehet játszani. Több ember szórakozhat egyszerre a Dixit kártyajáték révén is, mert ez a sejtelmesen történő fogalmazás és a szárnyaló képzelet izgalmas társasjátéka. Kedvelik is nagyon a kicsik ezt a töretlen sikerű vicces társast, amely 2010-ben az év játéka volt.

A résztvevőknek már a képek látványa is csodás élményt nyújt, a játékszabályok pedig nagyon egyszerűek. De nemcsak gyerekek szórakozhatnak a Dixit játékkal, mert ez egy remek családi program is lehet, és amennyiben a szülők, nagyszülők szintén csatlakoznak, a kicsik annál boldogabban vetik bele magukat a megmérettetésbe.

Most Ön is meglepheti ezzel a családját, ugyanis az okosjatek.hu webáruházból magyar nyelvű Dixit társasjátékokat vehet. Többféle van belőle, Álmodozások, Látomások, Emlékek, Eredet, Utazás alcímekkel, hogy csak néhányat említsünk meg. A játék ára is kedvező, tehát ez sem lesz akadálya a vásárlásnak.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin