Dixit társasjátékkal a fantázia világába

Dixit társasjátékkal a fantázia világába

Egy időben nem volt túl változatos a társasjátékok tematikája, a felnőttek pedig főleg meglehetősen szerény felhozatalból választhattak. A Dixit társasjáték teljesen eltérő az eddigiekhez képest, hiszen rendkívül érdekes és szórakoztató, ráadásul beindítja a résztvevők fantáziáját és kreativitását.

Nem véletlenül lett 2010-ben az év játéka, a sikere pedig azóta is töretlen. Azonnal elvarázsolja a játékosokat, hiszen elviszi őket a szárnyaló képzelet izgalmas világába. Már a képek látványa is élményt nyújt, hiszen egyszerűen gyönyörű. Bár, ahogy már említettük, a Dixit társasjáték rendkívül izgalmas és fordulatos, a szabályai roppant egyszerűek és bárki által gyorsan felfoghatóak.

Éppen ezért is játszhatják már a nagyobb gyermekek is. Tökéletes parti-játék a barátokkal, családdal, bárhol és bármikor. A Dixit társasjáték furcsa és elvont, mégis roppant népszerű, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy a kártyák felidéznek bennük valamilyen személyes emléket és ahhoz kapcsolódó érzelmet. Szerezze be az alapjátékot és a kiegészítő kártyacsomagokat is!

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin