Dulux festék az ízléses árnyalatokért

Dulux festék az ízléses árnyalatokért

Amikor úgy érezzük, hogy szeretnénk egy kicsit változtatni az életkörülményeinken és feldobni a lakás hangulatát, akkor bátran ragadjunk ecsetet! A falfestéshez nincs szükség sokéves tapasztalatra, csak egy nagy adag lelkesedésre és néhány szabály betartására. Természetesen szerencsés még a Dulux festék beszerzése kellő mennyiségben.

Mielőtt még nekiesnénk a színezésnek, mérjük fel a helyiség hangulatát és gondoljunk arra, hogy az új árnyalat az érzelmeinket is sokban tudja befolyásolni. Mivel esetenként éveken keresztül nézhetjük majd a falak új bevonatát, így semmi esetre se kapkodjuk el a döntést! A Dulux festék már nagyon sok színben elérhető, így bőven lesz miből választani.

A kezdeti lépések, a régi réteg lekaparása, a mélyalapozás, portalanítás, a leváló tartórétegek kijavítása fontos feltétel. Ha mindez sikeresen elkészült, akkor a Dulux festék felhordása legalább 2 rétegben már csak gyerekjáték. Ha ecsettel túl sok lenne, akkor elő a hengerrel és hamarabb végzünk! Rendelésnél nézzük meg, hogy mekkora felületre ajánlott egy dobozzal és ehhez igyekezzünk viszonyítani!

Author Image
seditor