Egyedi képességekkel bír a tetőablak

Egyedi képességekkel bír a tetőablak

Ha egy ingatlanba minél több természetes fény jut be, akkor annál kevesebbet kell költeni a mesterséges világításra, ugyanis maximálisan kiaknázható a környezeti adottság. A tájolás komoly figyelmet érdemel, de ugyanez igaz a dőlésszögre is a tetőablak esetében. A modern technikai fejlesztéseknek hála, már nagyon kifinomult rendszereket állítanak össze a szakemberek, amelyek kiválóan szigetelnek.

A nedvességet és a meleget sem engedik be, bár ez utóbbihoz jól jön az árnyékoló egységek felszerelése. A célunk olykor lehet az is, hogy minél több szórt fényt tudjunk befogni, mert ezáltal csökkenthetjük a fűtési költségeket, kihasználva az üvegházhatást.

A tetőablak méretei ilyen esetekben komoly jelentőséggel bírnak. Adjunk a részletes tervezésre és mindig kérjük ki a szakemberek véleményét a témában! A schindler.hu weboldalon kiváló termékeket találunk és a munkatárasak segítségére is számíthatunk. A tetőablak beszerelését követően, jóformán semmi dolgunk sincs, csak élvezni a kényelmet, amit ez a nyílászáró nyújtani tud.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin