Elegáns kinézetett kapott a Samsung Galaxy Note 20 tok

Elegáns kinézetett kapott a Samsung Galaxy Note 20 tok

A mai világban már a mobiltelefon vásárláskor nemcsak a különböző funkciókat vesszük figyelembe, hanem a kinézetet, vagyis a dizájnt is. A Samsung Galaxy Note 20 tok vásárlás esetén pedig ugyanez áll fent. Hiszen a készülékek már egyféle státuszszimbólumot is betöltenek, amihez elengedhetetlen a tökéletes külső.

Ehhez remek választásnak bizonyulhat a Honeycomb méhviaszsejt mintás telefontok, amit már több színben is megtalálhatunk az aun.hu webshopban. A hibrid példány pedig nemcsak az elegáns dizájnt, hanem tökéletes védelmet is képes nyújtani. Maga a tok két különböző anyagból tevődik össze.

Egyrészt a hátlap kemény műanyagból áll, így a nagyobb ütéseket is könnyedén kibírja. A szélek pedig kissé rugalmas szilikonból készültek, hogy a gombhasználat a lehető legkomfortosabb maradjon. A weboldalon a méhviasz dizájnos Samsung Galaxy Note 20 tok már kékben, sötét, illetve világos szürkében is megtalálható. Tökéletes lehet a mindennapokra, sőt, még az elegánsabb alkalmakon is megállja a helyét a tok dizájnja.

Author Image
admin