Elektromos dob beépített gyakorló programokkal

Elektromos dob beépített gyakorló programokkal

A feszültség levezetésére megéri bizonyos hobbikat választani. Amennyiben különös vonzalmunk van a zenéhez és szeretjük a saját kezünkbe venni az ütőt, hogy alkalomadtán doboljunk kicsit, akkor már csak a megfelelő felszerelés kell, amin gyakorolhatunk. A hagyományos változatokon kívül, az elektromos dob szintén beszerezhető, ami kiváló hangzást kelt, miközben esetenként egyedi fényeket szolgáltat.

Azt hihetnénk, hogy csak kezdőknek való ez a kialakítás, de valójában a profi zenészek ugyanúgy alkalmazhatják a legtöbb kivitelt. Az akusztikus hangzást generáló bőrök adják az elektromos dob alapját, amire már lehet építeni. A számítógéphez csatlakoztatható rendszerek további alkalmazási lehetőségeket kínálnak, amelyekkel érdemes élni.

Prizmatikus hangmodellezéssel és ezen kívül még mozgásérzékeléssel is ellátott lehet az elektromos dob. Ránézésre el sem tudjuk képzelni, hogy mennyire összetett és komplex rendszerről van szó. Elég lesz csak egyetlen alkalom, amikor megtapasztaljuk a stúdióminőségű effekteket és biztosan végleg beleszeretünk az elektromos dob használatába. Amennyiben gyakorolni és magunkat fejleszteni akarjuk, akkor erre van mód a beépített programok rendszeres használatának segítségével.

Könnyedén profikká válhatunk, ha van némi tehetségünk és elég kitartásunk. Az elektromos dob rengeteg változata érhető el online. Szánjunk időt a berendezések részletes megismerésére, majd rendeljük meg azt, amelyik leginkább alkalmas arra, hogy egy profi zenészt varázsoljon belőlünk a megjelenésében és az általa nyújtott hanghatások kíséretében!

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin