Elengedhetetlennek bizonyul a fúrószár betonhoz

Elengedhetetlennek bizonyul a fúrószár betonhoz

A megfelelő körfűrészlappal számtalan munkát egyszerűbben, gyorsabban és nem mellesleg biztonságosabban el lehet végezni. A laminált padlók méretre vágásához olyan körfűrészlap kell, ami tiszta eredményt garantál. Pontosan ilyen a Bosch Best for Laminate modell, amelyiknek a nagy előnye, hogy roppant tartós és hosszú élettartamú. Ez, az egyedi módon kreált mikroszemcsés keményfém és a speciális proteQtion-bevonat kombinációjának hála biztosítja a laminált padlódeszka mindkét oldalán a különlegesen tiszta eredményt.

A körfűrészlap modernségét a legjobban talán a sajátos rezgéscsillapító külső és kialakítás igazolja. Ez gondoskodik a halkabb és pontosabb vágásról. Érdemes kitérni arra is, hogy itt már adottak a Microteq anyagból készült fogak. A mikrofinom szemcsézetű, különösen tömör keményfém-porból készült fogak egyedülálló vágási minőséget garantálnak. A körfűrészlap bemutatásakor nem maradhat ki a Vibration-Control sem. A speciálisan kialakított diletációs bemetszések a különösen nyugodt működést teszik lehetővé.

Ez nagyon fontos azoknak, akik sokat dolgoznak a géppel és szeretnék, ha a munka nem lenne annyira megterhelő. Sok szakembernek azonban nem a fűrészlap kell, hanem sokkal inkább a fúrószár betonhoz. Jó választás a Bosch HSS-G modell, amelyik a DIN 338 szerinti precíziós köszörülés szerint készült. Ez a fúrószár betonhoz azért válik be, mert akár 45%-al is gyorsabban haladhat a fúrás általa, illetve ezzel max. 50%-kal kisebb előtoló erő szükséges, mint a kúppalást köszörülésű standard HSS fúrószárral. A fúrószár betonhoz bemutatásakor nem maradhatnak ki a jobbravágó spirálfúrók, azok a bizonyos N modellek.

Ezek tömör anyagból köszörült acélfúrók. A speciális gyári szabványnak köszönhetően, kiemelkedő felületi minőséget biztosítanak. A fúrószár betonhoz teljes mértékben alkalmas ötvözött és ötvözetlen acél megmunkálásához, 900 N/mm2 szakítószilárdságig, acélöntvény, szürkeöntvény, szintervas, lágyöntés, nemvas fémek és kemény műanyagok megmunkálásához. Mind a két termék megvehető az onlineszerszam.hu internetes boltban.

Author Image
admin