Falhoronymaró optimális teljesítménnyel

Falhoronymaró optimális teljesítménnyel

Amikor eljön a lakásfelújítás ideje, érdemes megvizsgálni a vízvezetékek és az elektromos hálózat állapotát is. Hogyha alapos munkát szeretnénk végezni, akkor nem elég csak lefesteni a falakat, hiszen a probléma gyakran a felszín alatt rejtőzik. Látszólag minden tökéletes és szép, de az elektromos vezetékek ramaty állapotban vannak.

A falhoronymaró állítható vágási mélységével könnyen kialakítható a falakban az új kábelcsatorna, de ennek a szerszámnak a segítségével a csövek telepítése sem jelent majd gondot.

Ugyan a sarokcsiszoló sokoldalúsága nem ismer határokat, hiszen egy gyémánttárcsával felszerelve ezzel is kivághatjuk a kábelek és csövek nyomvonalát a falakban, viszont a falhoronymaró használata sokkal biztonságosabb. Hogyha nem szeretnénk megfulladni a rengeteg portól a falhoronymaró használata közben, akkor mindenképp csatlakoztassunk hozzá egy ipari porszívót.

Kevesebbet kell takarítani és az egészségünket sem veszélyeztetjük a munka során belélegzett porral. Egy minőségi falhoronymaró optimális áttéttel és nagy nyomatékkal dolgozik.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin