Függőfotel a kényelemért

Függőfotel a kényelemért

Rengeteg kertben, udvaron, illetve teraszon lehet találkozni ezzel a nagyszerű termékkel. A függőfotel állványos változata rendkívül esztétikus megjelenéssel bír. A legtöbb kiegészítő természetes anyagok felhasználásával készül. Meg kell említeni a fűzfavesszőből előállított darabokat. Ezeket különféle feldolgozási módszerekkel készítik el.

Ahhoz, hogy a vessző jól hajlítható és fonható legyen, többször párolják, forralják, valamint szárítják azt. A szakemberek a függőfotel elkészítését saját kezűleg végzik különféle szerszámok segítségével. A bútordarab ebből kifolyólag egyedi külsőt kap. Sokféle színben elérhető, így az ízlésére valót könnyedén megvásárolhatja.

A kiegészítő körülbelül 150 kg-ig terhelhető. A belsejében elhelyezkedő hatalmas és puha párnának köszönhetően, a komfortérzet garantált lesz. Szabadidejét nemcsak kényelemben, hanem kellemes zöld környezetben töltheti. A függőfotel kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Ön dönti el, hogy hol szeretné igénybe venni. Bármikor átviheti egyik helyről a másikra, hiszen könnyű szállítani.

Author Image
admin