Gyöngy karkötő különféle kivitelben

Gyöngy karkötő különféle kivitelben

A gyöngyről bizonyára Önnek is a tenger mélyéről származó drágakövek jutnak az eszébe, ezért elképzelhetetlennek tűnik, hogy az apró golyócskákkal díszített karkötő hétköznapi viselet is lehetne.

Azonban nem csupán a kagylók kincseiből készülhet a gyöngy karkötő, hanem számos különféle ásványból is, amelyek olyan változatos design kialakítását teszik lehetővé, hogy ez a kiegészítő egy sportos öltözékkel is jól mutathat.

A Black Wolf webáruházban erre kiváló példákat lehet találni, így ha kíváncsi, hogy egy gyöngy karkötő miként lehet sportos vagy sportosan elegáns, akkor mindenképpen látogasson el ide! Itt azt is megfigyelheti, hogy nemcsak női, hanem férfi változatok is léteznek, sőt, páros ékszerek is vannak, így a párjával egészen egyforma vagy egymáshoz passzoló darabokat viselhetnek.

Ha éppen évfordulós ajándékot keres, akkor a páros gyöngy karkötő tökéletes lehet erre az alkalomra, de ha a gyöngy karkötő változatok nem győzték meg, akkor a horgony karkötők között garantáltan rá fog lelni az ideális szuvenírre.

Author Image
admin