Gyönyörű karika fülbevaló modellek

Gyönyörű karika fülbevaló modellek

Nagyon sok olyan kiegészítő van, ami egyeseknek jól áll, másoknak nem. A karika fülbevaló valamiért kivételt képez ez alól, mivel tulajdonképpen mindenkin jól mutat. Aki nem hiszi, az próbáljon fel egyet és azonnal meggyőződik erről! A teljesen letisztult, egyszerű ékszer azóta hódít, amióta ember létezik. Erre bizonyítékul szolgálnak a barlangrajzok és hieroglifák.

Kezdetben férfiak és nők egyaránt viselték, manapság inkább csak a hölgyek. Némelyik férfi azonban még most is szívesen hordja ezt a típusú ékszert. A karika fülbevaló szinte minden méretben kapható. Az egészen pici, diszkrét daraboktól kezdve, a feltűnő, hatalmas karikákig mindenféle típus látható a hölgyek fülében. Van, amelyiken nincs semmilyen díszítés, másokat pedig kövek, gyöngyök, stb. tesznek még érdekesebbé.

Több színben elérhető, hiszen a klasszikus arany és ezüst árnyalatok mellett, a most igen divatos rózsaszínben is megtalálható. Aki igényes fajtákat keres remek áron, az feltétlenül nézzen körül az ekszerem.hu webshopban, mert itt nagyon gazdag a karika fülbevaló kínálat!

Author Image
admin