Gyorsan megoldható az iPhone kijelző csere

Gyorsan megoldható az iPhone kijelző csere

Nincs is annál kellemetlenebb érzés, amikor az ember egy váratlan pillanatban kiejti a kezéből az Apple telefonját és gyorsan felszedve azt a földről, arra lesz figyelmes, hogy a kijelző megrepedt. Hiába van a készüléken a tok és a fólia, néha akkora ütés éri a kütyüt, hogy az megreped. Aggódni szerencsére nem kell, hiszen az iPhone kijelző csere sok helyen igényelhető szolgáltatás.

Amikor valakivel ez történik, jól teszi, ha azonnal felveszi a kapcsolatot a premium.mobil.hu internetes oldalon is megtalálható céggel. Itt az ügyintéző azonnal ad egy időpontot, amikor beviheti a tulajdonos a telefont. Sőt, postán is el lehet küldeni az eszközt. Ez a szakszerviz vállalja az iPhone kijelző csere munkát.

A megbízhatóságot igazolja, hogy minden kijelzőcserére 6 hónap garanciát vállal. Sokak nagy örömére, az iPhone kijelző csere egy, maximum két napnál többet nem igényel, illetve erre még rá kell számolni egy munkanapot a szállításra. Mivel a szakemberek itt már több száz okostelefont javítottak meg, a siker biztosan nem marad el, még a legkülönfélébb Apple mobilok esetében sem.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin