Használtál már elektromos kapálógépet?

Használtál már elektromos kapálógépet?

Minden olyan kertésznek, aki virágos- vagy zöldségeskertet szeretne létrehozni, hatékony és megbízható technikára van szüksége, amelyik minimális idő alatt segít a talaj szántásában, megművelésében és fellazításában. Az elektromos kapálógép olyan hálózatról működő talajművelő egység, ami a kicsi és közepes méretű kerti parcellák, üvegházak és virágágyások földjének megmunkálását teszi lehetővé. Ezek a berendezések általában könnyűek és energia-hatékonyak, ráadásul jelentősen csökkentik a működési költségeket a benzines “testvéreikkel” összehasonlítva. Jócskán megkönnyítheted a dolgodat egy ilyen kerti géppel.

Ha figyelembe vesszük az általános gyakorlatot, akkor a tényleges feldolgozási területük elérheti az akár 6 hektárt is. Az elektromos kapálógépeket nem szűzföld feldolgozására kell használni, hanem kizárólag előkészített talajjal rendelkező területeken, háztartási szinten. A készüléket az előkészített talaj meglazítására, műtrágyák (tőzeg, komposzt stb.) kijuttatására, a gyomok eltávolítására és a talaj darabolására tervezték.

Oldalain nagyon sok hűtőbordát helyeznek el, ennek köszönhetően a motor nem melegszik túl. A weboldalunkon bemutatott elektromos kapálógépek általában szablya formájában készülnek, a talajba való egyszerű behatolás érdekében. Emiatt egyenletesen oszlatják el a talajt, ami lehetővé teszi a föld maximális termékenységének elérését. Az elektromos kapálógépek egyszerű használatát és kényelmét a szerkezet kiegyensúlyozott súlypontja és ergonómiája biztosítja.

A működtetésük nem igényel speciális ismereteket és készségeket, a felhasználók felé az egyetlen követelmény az, hogy ne felejtsék el az elektromos készülékekkel végzett munka során alkalmazott biztonsági óvintézkedések betartását. Fontos megjegyezni azt is, hogy az ilyen szerszámokkal csak száraz talajban lehet dolgozni és az esőben végzett munka szigorúan tilos. A termelékeny, biztonságos, kompakt és környezetbarát kapálógépeket megbízható elektromos motorral változtatják át a földművelés éves folyamatát kellemes tevékenységgé, örömöt nyújtanak és garantálják a kiváló eredményt.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin