Hogyan válasszunk utazótáskát?

Hogyan válasszunk utazótáskát?

Előbb vagy utóbb mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor elhagyja a várost vagy az országot. Az utazótáska elengedhetetlen kelléke a buszozásnak, vonatozásnak, amikor kellemes vakációt tervezünk, esetleg pont munkaügyben kell másik városban tartózkodnunk. Felvetődhet a kérdés, hogy mibe érdemes pakolni?

A legelső szempont, hogy hány napra utazunk, milyen időjárás várható az évnek ebben a szakában és milyen eseményekre vagyunk meghívva. Akik egy wellness hétvégére mennek, a fürdőruhán és törülközőn kívül csak a szobában eltöltött órákra kell gondolniuk, esetleg, ha be akarnak ütemezni egy városnézést vacsorával.

De egészen más a helyzet, amikor valaki alapból egy nagyobb fővárosba utazik és ott szeretne eltölteni egy hetet, akkor több váltóruhára is kell gondolnia és étteremtől függően, az alkalmi megjelenésre szintén. Amikor a tengerpart a cél, akkor megint más ruhákat kell majd a táskába helyeznie. Ne feledjük, hogy a repülőgépek nem minden esetben fogadják el a nagy utazótáskákat!

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin