Ipari porszívó hatalmas étvággyal

Ipari porszívó hatalmas étvággyal

Egy műhelyt tisztán tartani nem valami egyszerű. Állandóan száll a por, fröccsen az olaj, csepeg a festék. De a megfelelő eszköz beszerzésével, ami nem más, mint az ipari porszívó, ezt is meg lehet oldani. Ha már mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lakásban tiszta környezetet varázsoljunk, akkor nem árt gondoskodni arról is, hogy a műhelyben vagy a garázsban szintén rend, tisztaság legyen.

De kinek van kedve egy nehéz projekt után még használni az ipari porszívót is? Nyilván senkinek, ezért nem utána kell, hanem közben. Az ipari porszívó ugyanis speciális csatlakozó adapterrel van ellátva, ami alkalmas arra, hogy a szerszámgépeket csatlakoztassunk a szívócsövéhez.

A gyalugép vagy a szúrófűrész használata során fűrészpor keletkezik, amit az ipari porszívó a nagyteljesítményű motorjának köszönhetően azonnal képes elnyelni. Ugyanez a helyzet a sarokcsiszoló használata közben is. Nem fog mindent égett fémpor borítani, aminek a belélegzése is egészségtelen, hiszen az ipari porszívó eltűnteti az ilyen szennyeződéseket. Ezzel a módszerrel megőrizhetjük az egészséges környezetet a műhelyben és időt takaríthatunk meg, mivel nincs szükség az utólagos takarításra.

Bizonyos modellek kapcsoló automatikával vannak felszerelve, ezáltal a berendezés rögtön kikapcsol, amikor megállítjuk a rácsatlakoztatott szerszámgépet. Ez az energiatakarékosság szempontjából fontos az ipari porszívó esetében. Ha ez nem lenne elég, akkor azt is érdemes megemlíteni hogy vizes tisztításra is alkalmas, tehát még szőnyegek esetében is alkalmazható.

Author Image
admin