Játék smink szülinapi partira

Játék smink szülinapi partira

Minden kislány álma valóra válhat az általunk forgalmazott kiegészítők által. A játék smink segítségével igazi hercegnőkké alakulhatnak át, hogy olyanok legyenek, mint a kedvenc mesehőseik a filmvásznon.

Erre számtalan eszköz áll a rendelkezésükre, a világító szilikon karkötőktől elkezdve a csillámtetkókon át egészen a tiarás ékszer szettig. Biztosan mindenki megtalálja a személyiségéhez igazán illőt, amivel azzá alakulhat, amivé mindig is szeretett volna.

A játék smink remek szórakozás lehet egy szülinapi partin vagy farsang alkalmával. Kreatív ötleteknek adnak teret és csak rajtunk múlik, hogy miként alkalmazzuk ezeket a lehetőségeket. A biztos siker nem fog elmaradni.

A kicsik remekül fognak szórakozni az általuk kitalált szerepekbe bújva, amiket a játék smink tett megformálhatóvá. A nagyobbak többféle színű körömlakkból is válogathatnak. A népszerű rajzfilmekből ismert szereplők egy-egy kiegészítője is megtalálható nálunk, hogy a kis hercegnők megszólalásig hasonlíthassanak az eredetiekre.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin