Kapjon hangsúlyt a figyelem fejlesztése!

Kapjon hangsúlyt a figyelem fejlesztése!

Sok felnőtt küzd azzal a problémával, hogy a memóriája igen gyenge és egyszerűen képtelen koncentrálni dolgokra, emiatt aztán megtörténik a kapkodás, aminek eredménye gyakran valamilyen komoly baleset. Ha nem is teljes mértékben, de sokat segített volna, ha a figyelem fejlesztése fiatal korukban kiemelt módon történik.

Hajlamosak vagyunk elsiklani az ilyen apróságok mellett, miközben ezek komoly hatással vannak a jövőnkre. Kerüljük el ezt a hibát a gyerekeinkkel szemben, tehát kapjon komoly hangsúlyt esetükben a figyelem fejlesztése! Mi ennek a pontos menete? Nagyon egyszerű! Használni kell olyan játékokat, amelyek a rövid távú memóriát serkentik.

A különböző állatos dominó, lottó, árnyék- és párkereső változatok pontosan ezt érik el. Ha szülőként leülünk kicsit játszani, akkor saját magunk figyelem fejlesztése sem kizárt, miközben remekül szórakozunk közösen a csöppséggel. Ismerkedjünk meg a termékkínálattal a fairplaytrade.hu weboldalon, majd rendeljük meg a leginkább tetsző változatot!

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin