Kiváló Metaxa a legjobb árakon

Kiváló Metaxa a legjobb árakon

Férfi szeretteinek szeretne venni valami minőségi szeszesitalt? Olyat keres, ami igazán jellegzetes, jó minőségű, első osztályú és árban is megfizethető? Amennyiben tényleg egy remek töményt akar rendelni, javasoljuk, hogy tekintse meg webáruházunk széles kínálatát és döntsön valamelyik Metaxa üveg mellett!

Igazi görög különlegesség, borpárlatból és bor felhasználásával készített elegy, aminek az ízét fűszerek finomítják. A Metaxa két fő osztályban készül, a Reserve és a csillagos változatokban. A csillagok száma az érlelési időt tükrözi. Összetett, bársonyos íz-világot teremt meg a 12 csillagos változat, a fogyasztók körében ez az egyik legkiválóbb Metaxa.

Sokkal erőteljesebben érvényesül benne a hordó fás íze, ettől válik annyira karakteressé, mint a whiskyk elitjei. A borostyán-sárga szeszesitalban háttérből törnek elő a tejkaramella, a csokoládé és a narancs jellegzetes aromái. A Metaxa az egyik legismertebb brandy ugyan, de nem az egyetlen. Díszcsomagolással kérhető az Ararat 3, 5, 10 vagy akár 30 éves változatai is.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin