Költséghatékony a napelemes közvilágítás működtetése

napelemCégünk biztosítja a napelemekkel kapcsolatos teljes körű tájékoztatást, a szükséges dokumentációk, engedélyek és leírások beszerzését, elkészítését, valamint a kivitelezést is. Mivel hazánkban a napelemes közvilágítás gyakorlata, még mindig viszonylag újdonságnak számít, vagyis még manapság is nagy szükség van az alapszintű felvilágosításra.

Sok önkormányzatnak kell felújítania a település közvilágítást és ha már ekkora munkába fog, akkor nagyon gyakran inkább a környezetbarát megoldás mellett dönt.

Első körben a napelemes közvilágítás beszerzése nem olcsó, viszont az utána következő 10-15 évben a működtetés költségmentes.

Azt sem kell figyelmen kívül hagyni, hogy nagyon sok pályázati támogatást lehet elnyerni a napelemes közvilágítás beszerzéséhez és felszereléséhez, hiszen komoly célkitűzések vannak a környezetbarát energiák népszerűsítését és gyakorlatát illetően. Nappal feltöltődnek az energiát tároló cellák, amelyek aztán éjjel világítanak. A karbantartás minimális, tehát a rendszer működése költséghatékony. 

Author Image
admin