Költséghatékony és tartós a Gepida Mundo

Költséghatékony és tartós a Gepida Mundo

Amikor valaki mountain bike-ot akar venni, akkor két tulajdonságot tart fontosnak: a kedvező árat és a magas minőséget. Ezt a kettőt ötvözi a Gepida Mundo bringa. Teljesen mindegy, hogy valaki az első biciklijét akarja megvenni, esetleg a sokadik bicajt, ez a fajta biztosan nem okoz majd csalódást. Miért?

Mert az ember nagyjából 100 ezer Forintért egy olyan remekül összerakott, tartós és számos feladatra kiválóan beváló biciklit kap, amelyik a keményebb terepeken és a városban is remekül teljesít majd. A Gepida Mundo bicajokat nem mellesleg terepre tervezték, tehát ott tudják megmutatni igazán, hogy mire is képesek. A szakemberek előszeretettel ajánlják mindenkinek például a Pro 2013 26″ MTB kerékpárt, amely egyébként elérhető férfi és női kivitelben is.

Ez egy páratlan modell azoknak, akik direkt költséghatékony biciklit akarnak. A Mundo modern Shimano alkatrészekkel, Zoom Bravo teleszkópos villákkal és kiváló Gepida Mundo v-fékekkel van felszerelve, így igazából egy tökéletes csomag azoknak, akik mindennapos városi közlekedésre használnák. Nyilván a Gepida Mundo a túrázóknak is beválik.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin