Körfűrészek széles kínálata

Körfűrészek széles kínálata

Barkácsoláshoz és asztalosipari munkához egyaránt hasznosnak számít mindkét változata. A kézi és az asztali körfűrészek rendkívül összetett eszközök. Mindkét típus fő eleme a körfűrészlap, aminek a segítségével pontos vágatokat kivitelezhetünk.

Az asztali változattal egyszerűbb a nagyobb munkaanyag méretre vágása, viszont a kézi körfűrészek mobilitásban verhetetlenek. Ez utóbbi esetében az akkus változatokkal is találkozhatunk, amelyek egyre elterjedtebbek mostanság.

A számos opciónak köszönhetően, tetszőleges szögben vághatjuk méretre a faanyagot. Ez kézzel szinte teljesen lehetetlen lenne. A szabályozható fordulatszám még kézenfekvőbbé teszi a körfűrészek alkalmazását.

Sokkal precízebb kivitelezést érhetünk el a puha, illetve a keményebb fa esetében. Hogyha speciális vágólapot alkalmazunk, akkor fémet is darabolhatunk a körfűrészek segítségével. Nem árt figyelni munka közben, mert a veszélyes szerszámok közé tartozik, ezért számos biztonsági funkcióval látták el a tervezők. A szerszamoazis.com webáruházban mindkét típus megtalálható.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin