KTM kerékpár világszerte kapható

KTM kerékpár világszerte kapható

Minden sportolni szerető ember életében elérkezik az a pillanat, amikor új járműt szeretne beszerezni. A KTM kerékpár Ausztriában került először forgalomba. Története hosszú évekre vezethető vissza, bár eleinte javítóműhelyként működött. Az akkori tulajdonos inkább a gépjárműveket tartotta előnyben, így nemsokára a cég kettévált.

Ez a lépés megteremtette az alapot az KTM kerékpárok fejlődésének történetében. Az új vezető a nulláról kezdte és néhány év leforgása alatt híressé tette a márkát. Az eleinte sportos irányzatokat követő vállalat úgy döntött, hogy inkább mindenkire gondolnak, így a választék gyorsan bővülni kezdett.

Vásárlás előtt sok szempontot kell figyelembe venni, mivel vannak KTM kerékpárok a versenyszerű sportolóknak, azoknak, akik csak hétvégi kirándulásokra vágynak és azoknak is, akik a hegyi túrák mellett a munkába is biciklivel szeretnének járni. Az új évezredtől pedig az egyenlőséget is szem előtt tartják.

A KTM kerékpár felhozatalában néhány modell úgy lett megtervezve, hogy a hölgyeknek kedvezzenek. A váz, a kormány mind úgy lett megalkotva, hogy igazodjanak a női alkathoz. Egy férfi általában magasabb, a lábuk hosszabb és emellett nagyobb fizikai erejük van. Pont ezért azok a kétkerekűek, amelyek nekik kényelmesek, a párjuknak magasnak és nehéznek bizonyulnak. A bikelife.hu weboldalon talál unisex bicikliket is. Az általában narancsszínt használó cégre minden modellnél a precizitás adott. A 24 fokozatú váltóval rendelkező KTM kerékpár már 200.000 Ft-tól beszerezhető.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin