Mi is az a tehertaxi?

Mi is az a tehertaxi?

A címben feltett kérdésre a válasz viszonylag egyszerű, hiszen az elnevezés egy olyan kapacitású szállítóeszközt takar, amivel könnyedén szállíthatunk nagyobb dolgokat is, mint például szekrényt vagy ágyat egyik helyről a másikra. A tehertaxi tehát igen hasznos találmány, nagyban megkönnyíti az életünket, sőt, bizonyos esetekben pontosan úgy működik, mint a hagyományos, tehát hívható bármikor, amikor kell.

Rendben, de akkor biztos felárat kell fizetni, gondolhatná most. Nos, a fenti szolgáltató esetében ez egyáltalán nem így van, hiszen ahogy a honlapjukon is elmondják, ők nem egy tehertaxi fuvarból szeretnének meggazdagodni. Pontosan tudják, hogy a magas minőségű szolgáltatás mellett, fontos a jó ár is, így nem rejtik véka alá, hogy mennyibe fog kerülni a dolog.

Kiszámolni pedig igen könnyű, mivel még egy-két példát is találhatunk a számítási menetre. Ezentúl azt is érdemes megemlíteni, hogy nem óradíjas, hanem percdíjas elszámolású tehertaxi szolgáltatásuk van, így nem kell minden megkezdett órát kifizetni.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin