Mi mindenre jó a Magnosolv?

Mi mindenre jó a Magnosolv?

A magnézium elengedhetetlen az izmok, idegek megfelelő működéséhez. Ugyanakkor több mint 300 fajta kulcsfontosságú enzim szabályozásában vesz részt, így nem is csoda, hogy rengetegen döntenek a Magnosolv étrend-kiegészítő mellett. A szernek és természetesen a benne található komponenseknek fontos szerepe van a szénhidrátok, a zsírok, a nukleinsavak és a fehérjék anyagcseréjében.

Sportolók körében ezért is annyira népszerű, illetve azért is, mert kihat az energiatermelő és felhasználó folyamatokra. Egy tasak Magnosolv 400 mg magnéziumot tartalmaz, amely a Beviteli Referencia Érték több mint 100%-ának felel meg. A termék egyszerűen használható, hiszen a szájban könnyedén oldódik és víz nélkül is nyugodtan szedhető.

A tasak tartalmát simán csak a nyelvre kell önteni. Hogyan alkalmazható a Magnosolv? Naponta csak egyszer szabad ezt szedni, és ajánlott ezt az adagot túllépni. Továbbá tudni kell, hogy az étrend-kiegészítő nem tudja pótolni a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást és egészséges életmódot. Természetesen ezeket tökéletesen ki tudja egészíteni. Száraz helyen, maximum 25 Celsius-fokon tárolható a Magnosolv, gyermekektől elzárt helyen.

Leukoplast, ami megvédi a sebet!

A bőrt gyakran érik különféle ütések, vágások. Legyen szó egy nagyobb vagy akár kisebb sebről, annak a védelmében segíthet a Leukoplast. Szerencsére a kisebb sebek miatt nem kell orvoshoz fordulni, hiszen azokat otthon is el lehet látni, főleg akkor, ha minőségi termékek állnak rendelkezésre.

Magyarországon nagy népszerűségnek örvend a Leukoplast megannyi fajtája. Jó, ha otthon vagy a munkahelyen több produktumra is számítani lehet, hiszen sohasem tudhatja az ember, hogy mikor éri sérülés. A segítségével egyszerűen és fájdalommentesen láthatja el a sérüléseket a felhasználó.

Otthon, a munkában és szinte bárhol rendelkezésre állhat. Sokan a táskájukban és az irodában is tartanak ezekből. A Leukoplast mellett megvehető a Leukofix is, ami egy filmjellegű, minden esetben jól alkalmazható ragtapasz. Kapható még a Leukosilk, ami bőrbarát tulajdonsága miatt túlérzékeny bőr esetén is alkalmazható.

Author Image
admin