Miért ne spóroljunk az esküvői sminken?

Miért ne spóroljunk az esküvői sminken?

Minden menyasszony a legszebb akar lenni a házasságkötés napján. A lányok már jóval a tervezett időpont előtt tanulmányozzák a modern esküvői smink és frizura divatirányzatokat, ami teljesen normális jelenség. Ha a makeup vagy frizura készítésben tapasztalható trendekről beszélünk, akkor jól láthatjuk, hogy minden évben új elemek jelennek meg és ami például 2020-ban divatos esküvői sminknek számított, lehet 2021-ben már teljesen feledésbe merül.

De nekem, mint profi szakembernek, a divatos arcfestést a menyasszony egyéniségének és adottságainak megfelelő makeup elkészítése jelenti. A professzionális esküvői sminknek hangsúlyoznia kell a viselő szépségét és eltüntetnie a hiányosságokat. Köztudott például, hogy különféle szemformák léteznek.

Amíg az egyik szemfesték valakinek kifejező pillantást biztosít, addig lehet, hogy másnak egyáltalán nem illik. Egy, az interneten megtetszett smink nem biztos, hogy annak is jól áll majd, aki kiválasztotta. Az esküvői smink a legfontosabb munka egy profi szakember karrierjében. Ez ad képet a munka és a felhasznált kozmetikumok minőségéről is. Az esküvői sminknek nemcsak szépnek, hanem vízállónak is kell lennie.

Ezért a menyasszonynak nagyon felelősségteljesen kell megközelítenie a makeup artist kiválasztását. Ennek a profinak nagy tapasztalattal kell rendelkeznie az adott területen. Természetesen egy ilyen mester munkája nem lesz a legolcsóbb. Azonban nem szabad spórolni ezen, főleg egy ilyen fontos napon, hiszen egy elrontott esküvői smink évtizedeken keresztül is kísérthet.

Author Image
admin