Miért pont tömörfa dohányzóasztal?

Miért pont tömörfa dohányzóasztal?

A nappali olyan része a lakásnak, ahol sok időt fogunk eltölteni. A tömörfa dohányzóasztal a helyiség közepére szokott kerülni és méltón viseli a belépő vendégek kíváncsi pillantásait.

Ezek az átlagnál alacsonyabb bútorok azt a célt szolgálják, hogy ne az ülőgarnitúrára kerüljön a ropi és a vizes pohár. Azonban ennél sokkal többet tudnak. Fontos szerepet töltenek be a nappali öltöztetésén és az általunk kiválasztott stílus bemutatásán.

A falak színe, a bútorok vonala, a képek száma és még más dekorációs tárgyak is elárulnak valamit a tulajdonosról. Vannak olyanok, akik nem viselik el az apró kütyüket és inkább tiszta, egyszínű lakást szeretnek. Mások megtervezik az összes pontot, amit az emberi szem lát és inkább a harmóniára törekednek.

A tömörfa dohányzóasztalban az a legjobb, hogy akkor is mutatós, ha más tárgyakkal díszítjük és akkor is, ha csak önmagában áll. Pont ezért lesz tökéletes kiegészítője szinte minden lakásnak. A globero.hu oldalon különféle elrendezésben tekinthetjük meg ezeket.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin