Miként alkalmazzuk a Polifarbe mészfestéket?

Miként alkalmazzuk a Polifarbe mészfestéket?

Az összetételének köszönhetően kíméli a környezetet és ezen felül a mész természetes fertőtlenítő hatással rendelkezik. A Polifarbe mészfesték kimondottan előnyösnek számít abban az esetben, amikor például egy pincehelyiséget szeretnénk kifesteni.

Időtálló megoldás, amennyiben megfelelően alkalmazzuk. A festés megkezdése előtt, ebben az esetben is lényeges előkészíteni a terepet. Ellenőriznünk kell, hogy nincsenek-e penészfoltok a falakon.

Amennyiben találkozunk ilyesmivel, akkor a Polifarbe mészfesték alkalmazása előtt mindenképp használjunk penészlemosót! A repedezett részt mindenképp le kell kaparnunk, különben ez gondot fog okozni az új réteg felvitelekor.

A portalanítása is nagy gondot kell fordítanunk, mivel csak így érhető el 100%-os végeredmény. Amennyiben hibás részek vannak a falakon, azt előzőleg javítsuk ki Corso meszes glettel! A Polifarbe mészfestéket érdemes több rétegben felhordani, a tartós hatás érdekében. A rétegek száradási ideje nagyjából 3-4 órára tehető, amennyiben a hőmérséklet magasabb 5C foknál.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin