Minőségi kandallóbetét megrendelése online

Minőségi kandallóbetét megrendelése online

A Benkel Kft. minőségi kandallóival és kályháival Ön is belophatja az otthonába a kellemes meleget. Rengeteg modellhez és típushoz kapható kandallóbetét, a kívánt méretben, így a kijelölt helyen könnyen, egyedi méretekkel lehet kandallót építeni.

Kimondottan kedvelt változat a légfűtéses, ahol a kandallóbetét a szobai levegőt gravitációsan cirkuláltatva melegíti fel. Az adott helyiséget melegíti fel, ahová kerül a kandalló. Hangulatos pontja lehet a nappalinak, a lángok pedig látványosak, a biztonságos otthon érzetét alapozzák meg.

Remekül hasznosítható a sütős kandallóbetét is, ahol a sütőben ételt is lehet készíteni miközben a helyiség melegszik. Kimondottan jól jön egy ilyen berendezés a nappalival eggyé alakított konyhában vagy a vidéki házak esetében a nyári konyhákban. Rusztikus vagy minimál front kialakítással igazi éke lehet az otthonának.

Ha kimondottan esztétikai szempontok alapján szeretne kandallót működtetni, akkor a panoráma kandallóbetét lesz a legjobb választás, amiből van 3 üveges változat is, illetve olyan modell, ami egy nagy frontüveggel rendelkezik. Ahogyan a cserépkályháknál, úgy a kandallók esetében is vannak olyan kiegészítő elemek, amelyek beépítésével jobban működik vagy éppen kötelező eleme.

Nincs ez másképp a kandalló szellőző beépítésével sem, ami készülhet lemezből vagy alumínium öntvényből. A legtöbb vásárló fehér, antikolt bronz vagy antracit szürke színeket keres, így a látható részei is harmonizálni tudnak a teljes kialakítással.

A kandalló szellőző légfűtő és vízteres modellekhez kell a leginkább, hogy kellően tudjon levegőt bevenni az égéshez. A kínálatunkat Pilisszentlászló területén lévő bemutatótermünkben alaposabban szemügyre tudja venni.

A kandalló szellőző rácsai mellett tűzkészletek, valamint füstcsövek és idomok is kaphatóak a weboldalunkon, nem beszélve a huzatszabályzókról és hő-hasznosítókról. A Benkel Kft. rendszeresen hirdet meg akciókat is, így szezon előtt már be is tudja szerezni a kandallóbetétet, annak kiegészítőit, vonzó áron.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin