Ne maradjon le a Forma1 közvetítésről!

Ne maradjon le a Forma1 közvetítésről!

A bámulatos sebességgel száguldozó szuper sportkocsikat egy pillanat alatt szem elől lehet téveszteni. Kivéve akkor, ha a Forma1 közvetítés az M4 Sport csatornán megy. Egyetlen izgalmas részletről sem fogunk lemaradni, amint nyomon követjük, hogy miként érnek be a kedvenc pilótáink a célba. A Fomra1 közvetítést minden alkalommal HD minőségben láthatjuk.

Ez jelentősen hozzátesz az élményhez, különösen akkor, ha egy méretes képernyő előtt ülünk. A munkában is meg tudjuk nézni, hogy mikor lesz a következő Forma1 közvetítés. Ennek érdekében csak el kell látogatnunk az online műsorújság weboldalára.

A részletes programleírások mellett, egyéb előnyökben is részesülhetünk, amennyiben úgy döntünk, hogy regisztrálunk. A regisztrálás csak néhány percet vesz igénybe.

Ez többek között olyan előnyökkel jár, mint az, hogy e-mail-ben fogunk értesítést kapni arról, mikor lesz a Forma1 közvetítés vagy az a sportesemény, ami minket érdekel és nem szeretnénk róla lemaradni. A musor.tv szolgáltatásának hála, nem fogunk egyetlen jó műsort sem kihagyni.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin