Női karóra trendi külsővel

Női karóra trendi külsővel

A hölgyeknek a karóra nem épp a legkapósabb kiegészítő, mégis egyre többen viselik, hiszen egyszerre hasznos és stílusos. A női karóra kitűnően illeszkedik más ékszerhez és kevesen tudnak ellenállni. A színét kombinálhatja például a táskához vagy a többi kiegészítőihez.

A mindennapokra nyugodtan választhat egy sportosabb karórát, ami a halhatatlan farmer és póló kombinációhoz tökéletesen fog illeni. Az okosórát az edzések során is viselheti. Egy női karóra nemcsak praktikus, de stílusos is, manapság inkább ezen irányú kiegészítőkhöz soroljuk. Akár elegáns, akár sportos a stílusa, egy időmutató garantáltan feldobja az outfitjét. Divatosak a feltűnő nagyobb női karóra modellek arany vagy ezüst színben, de ha inkább a visszafogottabb stílus kedvelője, akkor apróbb elegáns modelleket is beszerezhet.

Ha dekoratív és stílusos darabra vágyik, akkor ajánlani tudjuk a Tissot, Seiko, Calvin Klein órákat. Áruházunkban több száz trendi modell vár Önre, csak győzzön válogatni! Persze nem kötelező csak egyetlen darabbal beérni, mert többet is vehet.

Author Image
seditor