Portwest munkaruha a munkahelyi balesetek ellen

Portwest munkaruha a munkahelyi balesetek ellen

A speciális ruházat a munkavállalók egyik fő egyéni védőeszköze. Az alkalmazottak öltözete az, ami az első benyomást kelti róluk és a vállalkozás egészéről egyaránt. A kiváló minőségű Portwest munkaruha nemcsak kényelmet biztosít a szakembereknek a gyártási folyamat során, hanem megvédi őket a különféle kockázatoktól és sérülésektől.

Nagyon fontos a speciális öltözék kiválasztását helyesen megközelíteni, hogy maximális védelmet biztosítsunk mindenféle munkahelyi baleset ellen. Tehát a vegyipari vagy gyógyszeripari vállalkozásoknak a Portwest munkaruha mellett jó választás a védőkesztyű és a csúszásgátlós cipő is.

A kohászoknak és hegesztőknek megfelelő ruházat a tűz- és hőálló overál, az út- és közmunkában részt vevő munkavállalókat pedig láthatósági mellénnyel, kabáttal és nadrág kell ellátni. A forró évszakban a napszúrás megelőzése érdekében elengedhetetlen, hogy a dolgozók sapkát viseljenek. A munkáltatónak a Portwest munkaruhán kívül, személyi védőfelszerelést és speciális cipőt is biztosítania kell.

Author Image
seditor