Robotporszívó teszt: iRobot Roomba 605

Robotporszívó teszt: iRobot Roomba 605

A porszívózás egyszerű feladatnak tűnhet, de mi van akkor, ha egy zsúfolt hét után már nincs kedve ahhoz, hogy végigporszívózza az egész lakást? A modern technológia számos olyan berendezéssel állt elő, amelyek megkönnyítik az emberek munkáját, és ez alól a porszívózás feladata sem kivétel. A weboldalon található robotporszívó teszt rávilágít azokra a szempontokra, amelyek által kiemelkedővé válnak ezek a berendezések, és leveszik a terhet a válláról. Az iRobot számos robotporszívó modellt bocsátott már eladásra, és még mindig folyamatosan fejleszti a berendezéseit.

Sok olyan modellről hallhatott már, amely átalakult, másik típusszámot kapott, vagy egy apró részletet megváltoztattak rajta, hogy még hatékonyabb legyen. Most bemutatásra kerül a Roomba 605, ami a jelenlegi feltételek szerint az egyik legkedvezőbb árú robotporszívó. A robotporszívó teszt először is feltárja az érdeklődők előtt, hogy pontosan mit is kapnak a csomagban.

Tehát 1 db robotporszívó, 1 db dokkoló, hálózati kábel, magyar nyelvű használati útmutató, valamint egy több nyelvre lefordított útmutató is a csomag része. A robotporszívó teszt következő fázisa bemutatja, hogy a dokkolóba beépített hálózati adapternek köszönhetően nem kell külön foglalkozni a tápegység elhelyezésével. A felszerelése esztétikus és könnyen kezelhető. A gombok konkrétan rávilágítanak arra, hogy melyiknek mi a szolgáltatása. A Clean feliratú gombbal indulhat a takarítás, majd a Spot gomb a körkörös, vagyis helyi porszívózást biztosítja.

Végezetül, az alsó Dock gombot megnyomva a készülék visszamegy a töltőállomásra. A félkör alakú ütközőben infra figyeli az akadályokat, valamint le is lassítja a porszívót ütközés előtt. Az iRobot Roomba porszívó keferendszere nagyon komplex, ezáltal biztosítja az alapos takarítást és a makacsabb szennyeződések eltüntetését is. Mivel a portartályban lévő szűrő kimosható, ezáltal nagyon sokáig használhatja. A robotporszívó teszt során azt a következtetést vonták le, hogy ez a modell kiváló széria, és mindenkinek nagy segítséget jelent.

Author Image
admin