Sikerrel terjeszkedik a Honeywell

Sikerrel terjeszkedik a Honeywell

Jellemző országunkra a nyitottság a külföldi, minőségi dolgok iránt, számos külhoni márka már igen elterjedt felénk is. Nem túl régóta van jelen a hazai piacon a Honeywell cég, de méltán nő a népszerűsége, mivel minőségi termékekkel rendelkezik.

Elsősorban a mi éghajlati viszonyaink következtében nélkülözhetetlen fűtésszabályozása terén jeleskedik. Az Evohome-rendszer optimális szabályozásához állítanak elő Honeywell vezeték nélküli termosztátokat.

Ezek az okoseszközök vezérelhetőek a WIFI hálózaton keresztül, gyakorlatilag bármikor és bármilyen távoli lokációról. Emellett a vállalkozás más árucikkeket is forgalmaz, mint amilyenek a kompakt méretű, trendi vezeték nélküli kapucsengők, amelyek lehetnek hordozhatóak vagy pedig dugaljba helyezhetőek.

A kínálatukban megtalálhatóak továbbá a szénmonoxid érzékelők, amelyek beszerelése akár életet is menthet. Hasonló funkcióval bírnak a füst- és hőérzékelők, amelyek veszély esetén azonnal jeleznek. A Honeywell gyártmányú vízvezeték szerelvények is említésre méltóak, alkalmasak a víz elosztása mellett nyomáscsökkentésre is.

Author Image
admin