Sokat fejlődtek az elektromos fogkefék

Sokat fejlődtek az elektromos fogkefék

Szeretjük kellő alapossággal elvégezni a fogápolás feladatkörét? Ebben az esetben az elektromos fogkefék kifejezetten hasznos segítségnek minősülnek. Külön evolúciója van a rágóeszközök tisztítására használt termékeknek. Első lépésben ugyanis a ma is gyakran használt, hagyományos fogkefék jelentek meg a piacon.

Ezek a sörték kiképzésében, a fej mozgásának lehetőségeiben változtak. Később felbukkantak azok az elektromos fogkefék, amelyek automatikus mozgássorozatokat végeztek el. Ezek már valamivel előrébb jártak és plusz hatékonyságot biztosítottak. Manapság a csúcskategóriák között az ultrahanggal működő típusok hódítanak.

Ezek az elektromos fogkefék teljesen egyedi módon látják el a feladatukat, mert nem mozgatják a fejüket, hanem rezgésmechanizmust hoznak létre, amit átvezetve a fogkrémen, azokból parányi buborékokat képeznek. Egyszerűen meg lehet szabadulni ilyen módon a kellemetlen lehelettől, a lerakódásoktól és ételmaradékoktól. Az elektromos fogkefék nem okoznak felesleges megterhelést az ínynek, így azt nem sértik fel, viszont lágyan masszírozva fokozzák a vérkeringését.

Author Image
seditor